Om Amir:

Möt Amir Sikaroudi – Din Tandläkare med Inriktning på Käkkirurgi och Estetisk Tandvård hos Gloss & Floss Dental Care

Amir Sikaroudi, med en examen från Semmelweis Universitet 2013, är en tandläkare med särskild inriktning på käkkirurgi och implantologi. Efter att ha inlett sin karriär på Folktandvården, fördjupade Amir sina kunskaper genom vidareutbildningar i Österrike och på Eastmaninstitutet specialistklinik, där han nischade sig inom kirurgi och implantat behandling.

Med ett stort intresse för estetisk tandvård och kirurgiska ingrepp, arbetar Amir med precision och noggrannhet för att uppnå bästa möjliga resultat. Hans målsättning är att alla behandlingar genomförs i en lugn och strukturerad miljö, vilket ger patienterna en trygg och positiv upplevelse.

Amir har omfattande erfarenhet inom implantat kirurgi och är van vid att hantera patienter med varierande behov – från de med god oral hälsa till patienter med tandvårdsrädsla eller komplexa medicinska tillstånd.

Hos Gloss & Floss Dental Care erbjuder Amir käkkirurgiska konsultationer och behandlingar, inklusive implantat terapi, behandling av slemhinneförändringar och tandextraktioner. Han utför även ett brett spektrum av behandlingar inom allmäntandvård, med fokus på kirurgi, estetisk tandvård, endodonti och protetik.

På Gloss & Floss är vi stolta över att använda världsledande implantat system och den senaste teknologin, vilket stödjer Amirs arbete och bidrar till optimala behandlingsresultat.

Välkommen att boka en tid med Amir för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd behandlingsplan som matchar dina förväntningar.